Супа от агнешко месо
Приготвяне
90 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото заедно с костите се нарязва на дребни парченца, залива се със студена вода и се вари до кипване, като се отстранява периодично пяната . Слагат се 10 зърна черен пипер и се посолява на вкус.В мазнината се задушават до омекване дребно нарязаният лук, морковите, целината и част от доматите. Добавя се 1 кафена чашка от врящия бульон, за да се задушат по-добре зеленчуците. Прибавят се към месото и след кипване се слагат останалите нарязани домати, оризът и червеният пипер.
Когато супата стане готова, се сваля от огъня и застройва с варена застройка от киселото мляко, яйцето и брашното. Поръсва се със ситно нарязания магданоз. Поднася се с оцет, млян черен пипер и стръкчета пресен чесън по желание.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп