Разтопете маслото и го оставете да се охлади. Разтворете маята в топло мляко. В купа смесете брашното и захарта и оформете кладенче в средата. Изсипете разбитите яйца, млякото и разтопеното масло. Обработете сместа с ръце, докато не се получи меко тесто. Покрийте купата с фолио и оставете да престои на топло място, за да може тестото да втаса. Нарежете го на 4 равни парчета и го разстелете върху набрашнена повърхност – трябва да се получат 4 диска с диаметър около 25 см и дебелина – 2 мм. Поставете диска в подходяща тава и разстелете слой от течния шоколод, 1 см от ръба. Покрийте с два диска, погрижвайки се внимателно за "заварянето" на ръбовете. Нанесете слой шоколод върху втория диск, след което поставете и третия диск. Споете отново със слой нутела, поставете четвъртия диск и „заварете”. Използвайки малка чаша, отбележете центъра на тестото и го нарежете на 16 области. Внимавайте, за да не отрежете центъра. Много предпазливо вземете парчета и ги обърнете в обратна посока (с дясната ръка завъртете на надясно, а с лявата – наляво). Повторете и за останалите 14 области. Нека тестото да втаса още 30 минути. Полейте с мляко и изпечете в загрята на 180 ° фурна за 25 минути.