Вкусен и бърз вариант на любимата рецепта за вечеря
Спагетите се слагат в голям съд с много подсолена вода и се варят до готовност. Настъргания кашкавал се смесва с панировъчните сухари или галетата и зелените подправки. Месото се измива, подсушава и леко се начуква. Посолява се, слага се черния пипер и се посипва с 1 лъжица брашно. Яйцата се разбиват. шницелите се овалват в яйчната смес, след това се овалват в сухарите, зелените подправки и кашкавала. В тиган се загрява растителното масло и шницелите се запържват по 4 минути от всяка страна.
Маслото за соса се загрява след което в него се добавя остатъка от брашното. Леко се разбърква, като през това време се добавя и бульона. Моцарелата се нарязва на кубчета и се добавя с сместа от брашното и бульона и при постоянно бъркане се оставя на котлона докато се разтопи напълно. Слага се сол, черен пипер и индийското орехче.
Когато спагетите са готови се изцеждат и се слагат в чинията. Върху тях се слага шницела с кетчупа и се полива отгоре със соса.