Спагети с лук
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте на умерена температура олиото и маслото в дълбок тиган. Добавете чесъна, лука и подправките и запържвайте до покафеняване (около 20 минути), разбърквайки периодично. Междувременно сложете спагетите в кипяща подсолена вода и варете до готовност. Добавете към лука 1 ч.ч. от водата, в която се варят спагетите, и разбъркайте. Прецедете спагетите, измийте ги през гевгир и добавете към лука. Прибавете магданоза, кашкавала и черен пипер на вкус. Разклатете съда за 1–2 минути, за да се объркат добре всички съставки, и сервирайте.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп