Сочен сладкиш с мак

Този лесен сладкиш е истинско изкушение


Начин на приготвянe
Разбийте яйцата, захарта и маслото. След това добавете към тях брашното, бакпулвера, ванилията, гриса и маковото семе. Разбъркайте добре и изсипете тестото в намазнена и набрашнена тавичка за печене. Печете кекса в предварително загрята фурна на 180 С до готовност. Докато кекса изстива, пригответе сироп от прясното мляко, захарта и ванилията. Нарежете кекса на парчета и залейте със сиропа. Оставете да престои, за да поеме сиропа.
Още по темата

Маслото и шоколадът се разтопяват на водна баня. Щом леко се охладят, към тях се добавят млякото, орехите и брашното. Накрая се прибавят яйцата - наведнъж,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп