Сочен сладкиш с мак
Този лесен сладкиш е истинско изкушение
Приготвяне
60 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разбийте яйцата, захарта и маслото. След това добавете към тях брашното, бакпулвера, ванилията, гриса и маковото семе. Разбъркайте добре и изсипете тестото в намазнена и набрашнена тавичка за печене. Печете кекса в предварително загрята фурна на 180 С до готовност. Докато кекса изстива, пригответе сироп от прясното мляко, захарта и ванилията. Нарежете кекса на парчета и залейте със сиропа. Оставете да престои, за да поеме сиропа.
Още по темата
Маслото и шоколадът се разтопяват на водна баня. Щом леко се охладят, към тях се добавят млякото, орехите и брашното. Накрая се прибавят яйцата - наведнъж,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп