Сладко руло с домашен крем



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

8

Начин на приготвянe
Жълтъците се разбиват със захарта, докато побелеят. Слагат се половината брашно и белтъци, разбити на сняг, след това остатъкът от брашното и белтъците. Дъното на тавичка се покрива с фолио, намазано с масло, и в нея се изсипва тестото. Пече се 5-10 минути, веднага се изважда и се слага на дъска. Поръсва се със захар, премахва се фолиото и се покрива, за да не изсъхне. На слаб огън се смесват 2 жълтъка и пудрата захар. Сваля се от огъня и се прибавят по малко разтопеното масло и ликьорът. С получения крем се намазва кората, отгоре се намазва с конфитюр, навива се на руло и се поръсва с пудра захар.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп