




Почваме от топките, като разбием изварата със захарта. Добавяме жълтъците, нишестето и кокосовите стърготини. Оформяме топчета колкото орех и ги редим в тава, покрита с хартия за печене с диаметър 24-26 см. Редим ги на разстояние около 2 см едно от друго. Белтъците разбиваме с щипката сол на сняг. Добавяме захарта и разбитите жълтъци. Бърка се леко с шпатула. Разтопява се шоколадът на водна баня или в микровълновата фурна за 1 мин. и се добавя към яйчената смес. Брашното с бакпулвера и нишестето се смесват и се прибавят към сместа. Изсипва се върху изварените топки. Пече се в загрята фурна на 180 градуса за 20-25 мин. Оставете сладкиша да изстине. За глазурата сложете всички съставки в купа Сложете на котлона да кипне и залейте сладкиша.
Да ви е сладко!
