Сладкиш „Паяжина”



Приготвяне
1 час
Порции

10

Начин на приготвянe
В купа се разбиват яйца и захар. Добавят се и останалите продукти и се разбива на кексова смес. Ако искате, отделете една чаша, сложете 1 с.л. какао за шарка. Сипваме в намаслена тавичка, отгоре се сипва тази част с какаото и се прави шарка с виличка. Печем до готовност 25-30 мин в загрята фурна. Изважда се и щом леко се охлади, се намазва с разбитата сметана. Отгоре се рисува спирала с течния шоколад. С дървено шишче се правят черти от периферията към центъра и обратно. Оставя се в хладилник да стегне и сервираме.
Да ви е сладко!
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп