




Отделят се жълтъците от белтъците. Жълтъците се бият със захарта, белтъците се бият на сняг и се прибавят към жълтъците. Прибавят се останалите продукти и сместа се разделя на равни части, като към едната се прибавят 3-4 лъжици какао. Сместа се пече в продълговати форми на 180 градуса. След изпичане на блатовете се нарязват на парчета, които се слепват с крема.
На крема:
Сваряваме крема и го оставяме да изстине.
За масления крем са необходими 2 пакетчета разбито масло (или един двоен пакет) и 500 грама пудра захар. Масления крем прибавяме към нишестето, слепваме сладкиша, като редуваме един бял, един какаов и т.н. Мажем сладкиша с крем и отгоре - с разтопен марципан. Стават два сладкиша, нарязват се по диагонал, за да стане шарено парчето.
Да ви е сладко!
