




Сипете месото и водата в дълбок тиган. Месото трябва да покрито с вода. Оставете да кипне и да ври 10 минути на силен огън. Оставете месото във водата, докато се охлади. После го отцедете и го сложете във фризера да се изстуди. Запазете бульона в хладилника за по-късно.
Смесете в купа останалите съставки и бъркайте докато захарта се разтопи.
Когато месото стане твърдо, го извадете и нарежете на квадратни филии с дебелина около 2 пръста. Сложете го в сместа със захарта и оставете в хладилник за 1 нощ.
Извадете го час или два преди окончателното гответе, както и бульона. Махнете слоя мазнина, който се е образувал на бульона.
Сложете маринатата, бульона и месото на силен огън. Когато заври, намалете огъня и оставете да къкри 3 часа, докато месото е готово ако вилицата влиза свободно в него). Отстранете месото и дафиновия лист. Оставете сосът да изври докато стане гъст като глазура и го сервирайте върху месото.
