Сладки ребра на скара



Приготвяне
30 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Изпразнете 3 торбички и смесете с 1/4 ч.ч. кафява захар и 2 ч.л. сол и 1/4 ч.л. пипер. Настържете вътре и кората на портокала. Сложете върху ребрата и оставете да постои около половин час.
Кипнете останалия чай в 2 ч.ч. вряща вода за около 5 минути. Махнете чая и сипете 2 с.л. кафява захар и сока от половин портокал. Сипете течността в тава при ребрата. Покрийте с фолио и печете на 150 градуса около час и половина. После изпечете на грил, за да хванат ребрата коричка.
Соса от тавичката сипете в тиган и оставете да къкри докато се сгъсти и стане с гъст като глазура. Покрийте ребрата и сервирайте.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп