Сладки "Корекомки"
Топящи се в устата домашни курабийки, които стават за нула време
Приготвяне
1 час
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Брашното се пресява и върху него се нарязват на дребно охладените масло и крема сирене. Разбъркват се с брашното и се претриват с ръце, докато се получат трохи. Бързо се замесва тестото и се оставя в хладилник за 2 часа. Разточва се кора с дебелина 3-4 мм. Изрязват се кръгчета с диаметър 4-5 см. Намазват се леко с разбития белтък, поръсват се с кристална захар, сгъват се на четири и се подреждат в намаслена тава. Пекат се в умерена фурна при 200 градуса.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп