Скумрия на скара с картофена салата



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Смесете кимиона, кориандъра, пипера и куркумата с лимоновия сок. Направете плитки разрези във филетата и в тях натрийте от сместа с подправките. Останалото количество намажете по филетата. Оставете да се маринова за 20 минути в хладилник.
Оставете подсолена вода да заври на средно силен огън и добавете картофите да врят 20 минути. След като леко се охладят ги обелете по желание. Поръсете с лука, кората и сока от лимон, зехтина и магданоза и леко разбъркайте.
Загрейте скарата и изпечете рибата за около 10 минути общо от двете страни. Сервирайте с картофената салата.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп