Скалопини със сос „Песто”

Скалопини със сос „Песто” Лакомник
Скалопини със сос „Песто”
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 1⁄2 ч.л. зехтин

800 г свинско филе, нарязано на парчета

1⁄3 ч.ч. готов сос „Песто” (продава се в бурканчета)

2 с.л. сметана за готвене

Начин на приготвянe

Загрейте зехтин в голям тиган на средно силен огън. Добавете месото и гответе около 20 минути като го обръщате, на петата минута покрийте тигана и след 10 минути отново открийте. Отстранете в чиния. Изключете котлона, добавете местото и сметаната и бъркайте докато се смесят добре със соса от месото. Сипете соса в чиния и отгоре поставете месото.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц