Сельодка под шуба

Сельодка под шуба Лакомник
Сельодка под шуба
Време за приготвяне
Приготвяне
45 минути
Порции
Порции
1
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 маринована херинга

1 картоф

150 г сладко цвекло

1 яйце

1 глава лук

майонеза на вкус

Начин на приготвянe

Нарежете херингата, отстранете костите и кожата. Нарежете филето на парчета и го сложете на дъното на голяма купа. Отгоре сложете нарязания лук. Сварете картофите, обелете ги и ги нарежете на малки кубчета. Сложете ги върху рибата и покрийте с майонеза. Нарежете свареното яйце и покрийте и слой от него. Последният слой е от задушено и настъргано цвекло, покрито с майонеза.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц