Селски бохчи
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
5
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Яйцата, млякото, солта, брашното и разтопеното масло се разбиват до получаване на палачинково тесто, от което в подходящ тиган (не бива да е прекалено малък, защото няма да могат да се завържат) се пекат палачинките. От тази смес се получават 10-ина палачинки.
Нарязват се краставичките, кренвиршите, картофите и морковите на кубчета. Слагат се в подходяща купа и се смесват с майонезата и киселото мляко. Разпределя се от плънката в центъра на всяка палачинка. Краищата се събират и се завързват с листа от пресен лук.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп