Свинско филе с чесън и сметана
Приготвяне
80 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Приготвя се марината от зехтина, лимоновия сок, сол, магданоз и чесън. С нея се намазва филето, което е като лист с дебелина 1 см. Месото се навива на руло, залива се с останалата марината и се слага в хладилник за 12 часа. След това се слага в тавичка и около него се нареждат нарязаните на кубчета картофи и залети със сметаната. Ястието се пече 1-2 часа.
Още по темата
Пасирайте доматите, нарежете на ситно чесъна и ригана и ги смесете добре с доматеното пюре, ситно нарязания риган, олиото, чесън и подправете на вкус. Залейте месото...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп