Свинско с праз лук по китайски

Свинско с праз лук по китайски Лакомник
Свинско с праз лук по китайски
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г праз лук

250 г свинско месо

200 г моркови

50 г юфка

20 г джинджифил

1 чушка

2 с.л. соев сос

1 с.л. растително масло

6 стръка кориандър

1 скилидка чесън

Начин на приготвянe

Сложете в купа настъргания джинджифил, прибавете пасирания чесън, ситно нарязаната чушка, соевия сос и разбъркайте. Нарежете месото на кубчета, прибавете го в купата е разбъркайте. Кипнете юфката за 2 минути в подсолена вода, отстранете от огъня да изстине и отново върнете в кипящата вода за 5 минути и прецедете. Измийте праз лука и го нарежете на тънки кръгчета. Морковите рендосайте на едро. Загрейте масло в тигана и запържете лука и морковите на силен огън при постоянно бъркане за 5 минути. Извадете зеленчуците и запържете за 5 минути месото. Върнете зеленчуците и пържете още 5 минути. Прибавете към тях юфката, кориандъра и сервирайте.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц