Свинско с праз лук по китайски



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Сложете в купа настъргания джинджифил, прибавете пасирания чесън, ситно нарязаната чушка, соевия сос и разбъркайте. Нарежете месото на кубчета, прибавете го в купата е разбъркайте. Кипнете юфката за 2 минути в подсолена вода, отстранете от огъня да изстине и отново върнете в кипящата вода за 5 минути и прецедете. Измийте праз лука и го нарежете на тънки кръгчета. Морковите рендосайте на едро. Загрейте масло в тигана и запържете лука и морковите на силен огън при постоянно бъркане за 5 минути. Извадете зеленчуците и запържете за 5 минути месото. Върнете зеленчуците и пържете още 5 минути. Прибавете към тях юфката, кориандъра и сервирайте.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп