Свинско с булгур

Свинско с булгур Лакомник

Вкусна идея за по-специален неделен обяд

Свинско с булгур
Време за приготвяне
Приготвяне
90 минути
Порции
Порции
3
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

750 г свинско месо

400 г булгур

150 г стар кромид лук

3 ч.л. сол

1 ч.л. червен пипер

джоджен

магданоз

Начин на приготвянe

Нарязаното на парчета месо се запържва с нарязания лук. Долива се вода. Вари се на тих огън до готовност. Отделно се сварява булгурът с малко сол и се поставя върху омекналото месо. След като поври малко, ястието се наръсва с червения пипер, с джоджен и магданоз на вкус.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц