




Нарежете гъбите на големи парчета. Лукът нарежете на колелца, моркова на тънки сламки, а чесъна на ситно. Магданоза нарежете на ситно. Запържете лука и моркова в 2 с.л. загрято олио за 4 минути. Прибавете гъбите и гответе при постоянно бъркане докато се изпари водата. Прибавете чесъна, сол и черен пипер и оставете за 1 минута, след което отнемете от огъня.
Направете разрези на месото, по дължина и широчина. Разложете месото върху хартия и отрежете тънка филия. Върху нея поставете от плънката с гъбите и навийте на руло, като вържете с конец. Направете същото и с останалото месо. Подправете рулата със сол и черен пипер. Загрейте олио и запържете месото от всички страни докато се получи червеникава коричка. След това сложете рулата във форма за печене върху фолио и ги покрийте. Гответе в загрята до 200 градуса фурна за 40 минути.
