Свинско руло с бекон и гъби
Вкусно до последната хапка
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Запържете нарязания на кубчета бекон до златисто. Извадете го и запържете в същия тиган гъбите. Добавете бекона и гъбите към каймата. Запържете отделно лука и добавете нарязаните на кубчета чушки и домати. Оставете да покъкри, докато течността се изпари. Охладете и също добавете в месото. Прибавете вътре и всички други съставки. Намазнете форма за хляб или кекс, поръсете с галета. Прехвърлете вътре сместа и оформете руло. Печете на в предварително загрята на 180С фурна.
Още по темата
Месото се смила в чопър. Слага се в купа. Чукват се яйцата. Хлябът се накисва във вода. Зеленчуците се почистват и измиват. Лукът се реже на ситно, а морковът- на...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп