Свинско руло с бекон и гъби

Свинско руло с бекон и гъби Лакомник

Вкусно до последната хапка

Свинско руло с бекон и гъби
Време за приготвяне
Приготвяне
90 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

800 г кайма от свинско месо
2 чушки
2-3 домата
1 глава лук
300 г гъби
200 г бекон
3 филии стар хляб

галета
магданоз
сол и черен пипер на вкус
1 яйце

Начин на приготвянe

Запържете нарязания на кубчета бекон до златисто. Извадете го и запържете в същия тиган гъбите. Добавете бекона и гъбите към каймата. Запържете отделно лука и добавете нарязаните на кубчета чушки и домати. Оставете да покъкри, докато течността се изпари. Охладете и също добавете в месото. Прибавете вътре и всички други съставки. Намазнете форма за хляб или кекс, поръсете с галета. Прехвърлете вътре сместа и оформете руло. Печете на в предварително загрята на 180С фурна. 

Още по темата
Още по темата
Свинско руло с пармезан
Месото се смила в чопър. Слага се в купа. Чукват се яйцата. Хлябът се накисва във вода. Зеленчуците се почистват и измиват. Лукът се реже на ситно, а морковът- на...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц