Свинско в черен чай

Свинско в черен чай Лакомник
Свинско в черен чай
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

400-500 г свинско месо, без кости

3 с.л. черен чай на гранули

300 мл вода

1,5 ч.л. черен пипер

1,5 ч.л. вегета

сух копър на вкус

1 ч.л. соев сос

Начин на приготвянe

Кипнете водата и оставете чай да заври за 10 минути. Прецедете водата, така, че да останат гранули. Прибавете към водата солта, черния пипер, вегетата, сух копър, соевия сос и оставете да се охлади. Залейте месото с получената марината и оставете за 50 минути да престои в хладилник. След това изпечете свинското полято с маринатата в предварително загрята до 220 градуса фурна за 40 минути.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц