Свинско в бира

Свинско в бира Лакомник
Свинско в бира
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 кг свинско месо

черен пипер

мащерка на вкус

синапено семе на вкус

2 ч.л. морска сол

5 скилидки чесън

1 връзка копър

дафинов лист

500 мл бира

Начин на приготвянe

Смесете черния пипер, мащерката, синапеното семе, солта и чесъна. Разбийте добре в пасатор. Разрежете месото на две части. Счукайте всяка пържола от двете страни и я намажете с получената смес от подправките. Поръсете със ситно нарязания копър и дафинов лист, прибавете още черен пипер на зърна и оставете в покрит с капак съд за 1 нощ. На следващия ден почистете месото от излишния черен пипер и завийте всяко парче на руло, като го стегнете добре с конец. Поставете във форма за печене и залейте с бирата. Сложете месото в загрята до 200 градуса фурна за 1 час и 30 минути, като периодично поливате със соса.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц