Свинско бонфиле с гъби и кашкавал
Апетитна вечеря само за 30 минути
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото както е цяло се напръсква с лимоновия сок и се покрива с нарязаният на филийки лук. В затворен съд се държи в хладилник поне 10 часа, след това се нарязва на порции, които се овалват в смесеното със солта брашно и след това се изпържва в силно загрята мазнина. Порциите се нареждат в тавичка. Нарязаните на малки парчета гъби се задушават с маслото и се посипват върху пържолите. Поръсва се ястието със сол и черен пипер, после с настъргания кашкавал и се запича в умерена фурна за 4-5 минути.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп