Водещият на "Мама готви по-добре" Александър Сано не е преминал през специална подготовка преди старта на снимките, защото готви от малък. Неговият специалитет е телешко със зеленчуци на тиган. Приготвя го за 20 минути. Той обича и други комбинации на печено месо със зеленчуци, които не са предварително консервирани. Сано подчертава, че все пак истинския клунар у дома е половинката му Нели. Той готви само, когато има вдъхновени.
Необходими продукти:
1 к.л.сол
3 с.л.олио
20 бр.маслини зелени
200 гр.гъби печурки
2 бр.тиквички
2 бр.моркови
600 гр.свинско бон филе
100 млвино бяло
див копър
200 гр. фасул зелен
Начин на приготвяне:
Нарежете всички продукти. Загрейте олиото и започнете да слагате. Първо месото леко запържете, докато си смени цвета. Добавете лука, след това морковите и зеления фасул. Поръсете със сол и оставете за 5 мин, след това добавете тиквичките, резенето, гъбите и маслините. Налейте виното. Оставете да се изпари алкохолът. Сложете капака и оставете ястието да къкри още 10-15 мин.