




Намажете месото със сол, черен пипер, магданоз и малко количество зехтин. Запечете за 30 минути в предварително загрята фурна до 220 градуса. Извадете месото, леко го обърнете за да поставите под него чесъна и градинския чай. Ябълките поставете от другата страна и покрийте всичко с фолио. Намалете температурата до 190 градуса и гответе още 45 минути. След като е готово месото, преди да го сервирате го оставете да изстине за 10 минути, като не махате фолиото. Извадете от формата за печене ябълките и ги сложете в загрят тиган. Добавете половината от ябълковия сок и бъркайте докато се сгъсти, а ябълките станат златисти за около 5 минути. След това прибавете останалия сок и оставете още 5 минути да се вари. Залейте месото с получената смес и сервирайте.
