Свински котлет с анасон и целина

Свински котлет с анасон и целина Лакомник
Свински котлет с анасон и целина
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 килограм свински котлет, ненарязан

1 с.л. звездовиден анасон

1 с.л. карамфил

1 с.л. черен пипер

2 глави лук

2 моркова

2 глави целина

Начин на приготвянe

Почистете и нарежете зеленчуците. Поставете ги в тавата, в която ще печете месото. Овкусете парчето месо със сухите подправки (използвайте такива на зърна и ги начукайте леко в хаванче). Сложете месото върху зеленчуците. Нагласете фурната на двеста градуса и печете около 30 минути.

Преди да сервирате, оставете температурата на месото да спадне до 70–80 градуса.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц