Свински гювеч

Свински гювеч Лакомник
Свински гювеч
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

600 г свинско месо

1 глава лук

300 г картофи

1 буркан смес за гювеч

1 стрък магданоз

1 с.л. олио

сол на вкус

Начин на приготвянe

Нарежете месото на едри кубчета, а лука - на едри парчета. Загрейте олиото на средно силен огън и добавете лука да се запържи до златисто. Добавете месото, посолете разбъркайте за 2-3 минути. Преместете в глинен съд. Добавете гювеча, обелените и нарязани на ситно картофи и сложете във фурната. Включете на 180 градуса и след 5 минути сложете на 220 градуса. След 30 минути добавете ситно нарязания магданоз, 1 ч.ч. гореща вода и задушете за още 20 минути на 180 градуса.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц