Свинска студена пача

Свинска студена пача Лакомник
Свинска студена пача
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

3 моркова

1 парче корен целина около 50 г

3 скилидки чесън

10 стръка магданоз

2 кг свинска глава и крака

оцет

сол на вкус

Начин на приготвянe

Сварете главата и краката,, като първата вода я изхвърлите. Изцедете готовото свинско и отстранете костите. Нарежете месото на ситно. Кипнете отново бульона, прибавете месото, ситно нарязаните моркови и целина. Пригответе съдове за пачата и с решетъчна лъжица извадете месото и го разделете в съдовете, като прибавите и стръкчетата магданоз. Залейте с бульон всеки съд, подправете със сол и оцет на вкус, ситно нарязания чесън и оставете в хладилник за 24 часа.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц