Салата “Цезар”

Салата “Цезар” Лакомник
Салата “Цезар”
Време за приготвяне
Приготвяне
20 минути
Порции
Порции
2
Автор
Анна Атанасова, Хасково
Лакомник Необходими продукти

1 маруля
1 домат
70 г настърган кашкавал
30 г маслини
1 консерва риба тон 
2 филийки сух хляб за кротони 
За соса:
1 кофичка майонеза
3/4 кофичка кисело мляко
сух чесън на вкус
черен пипер
сол
копър

Начин на приготвянe

Марулята се реже или накъсва на едри парчета. Към нея се добавят нарязаните на кубчета домати. Овкусяват се със зехтин и сол и се поставят в купа. По средата се слага риба тон (нарязана) и покрай нея се слагат кротоните. Насипва се кашкавалът отгоре и се украсява с домати, а отстрани - с маслини. По средата се залива със соса и се сервира.

Бон апети!

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц