Салата „Ница”



Приготвяне
45 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Измийте и сварете картофите в солена вода. Охладете ги в студена вода, обелете. Нарежете ги на две. Ако ползвате суров зелен фасул, го сварете в подсолена вода.
В купа смесете оцетът балсамико, чесънът, горчицата, солта и пипера. Докато бъркате, бавно добавете зехтина.
В голяма купа сложете измитите марули и леко накъсайте. Добавете картофите, артишока, зеления фасул, доматите и маслините. Сложете рибата на филета. Поръсете с винегрета.
Добавете босилека и магданоза. Добавете още сол и разбъркайте леко.
При сервиране сложете по едно яйце, нарязано на половина или резенчета във всяка порция.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп