Румънски наденички

Румънски наденички Лакомник
Румънски наденички
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг кайма

2 с.л. зехтин

2 с.л. вода

3 скилидки чесън, пасирани

1/2 ч.л. мащерка

1/2 ч.л. лют пипер на вкус

1/2 ч.л. червен пипер

2 ч.л. кимион

2 ч.л. сол

1 ч.л. черен пипер

олио за пържене

Начин на приготвянe

Смесете всички продукти и месете упорито, като от време на време мокрите ръцете си, така че месото да остане влажно. Покрийте съда и оставете в хладилник за 1 нощ.

Намазнете ръцете си и разделете сместа на 18 части. От всяка оформете малка наденичка.

Загрейте олиото на средно силен огън и изпържете наденичките около 7 минути от всяка страна.

 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц