Водещата Лора Крумова традиционно ограничава месото през летните месеци, затова забърква най-различни зеленчукови ястия. Тя споделя, че си хапва от всичко по-малко, но не си позволява да се тъпче. Крумова не докосва чипсове и фаст фуд храни.
Необходими продукти:
3 тиквички или патладжани
100 г сирене
50 г пушен кашкавал
50 г кашкавал
1 яйце
черен пипер по желание
3 домата
зехтин
сирене Пармезан за поръсване
Начин на приготвяне:
Тиквичките се нарязват по дължина на тънко, най-добре се режат с ренде за картофи, посоляват се и се оставят да омекнат. През това време смесваме продуктите за плънката като сиренето и кашкавалите се настъргват. Прибавяме яйцето и черния пипер, сместа трябва да е гъста. Намазваме тавичка със зехтин. Във всяко листче от тиквичката слагаме от сместа и завиваме на рулце, редим едно до друго като помежду им слагаме малко парче домат. След като ги наредим всички с четка намазваме със зехтин рулцата. Печем докато се зачервят, като ги извадим още горещи поръсваме със пармезан или кашкавал по желание.