Каймата се омесва със суровото яйце и подправките и се слага в хладилника малко да се стегне, а през това време се варят 2 яйца и морковът. Каймата се разпределя върху лист хартия или найлонова торбичка, отгоре се разпределят палачинките, след това се редят морковите на ивички, краставичките, сварените яйца, гъбите и се подправя с подправки по желание. Гъбите може и леко да се запържат, но аз ги сложих сурови. Всичко това се навива на руло и се запича до готовност. Отгоре се слага кашкавалът, поръсва се с подправки по избор и се запича до зачервяване на кашкавала. Когато рулото изстине добре, се нарязва. Вместо палачинки става много добре с 1 омлет от 3-4 яйца с печени червени чушки и сирене.
Бон Апети и дано да съм била полезна с тази вкусна идея.