Руло от бутер тесто

Топла, вкусна и бърза закуска


Начин на приготвянe
Задушете 300 г гъби и ги подправете с малко сол и мащерка. Нарежете на кубчета шунката и настържете кашкавала. Разстелете тестото и по средата сложете гъбите, после шунката и накрая кашкавала. Внимателно завийте тестото и залепете с разбито яйце. Отгоре също се намазва с яйце. Поръсете със семената и сложете рулото в предварително загрята фурна на 180-200С градуса.
Още по темата

От всяка страна на бутер квадратчето изрязваме лентички с дебелина 1 см. Леко ги навиваме и ги слагаме като бордюрчета. Притискаме ги съвсем леко, колкото да залепнат...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп