Ризото с пилешко



Приготвяне
1 час
Порции

4

Начин на приготвянe
Запържват се лукът и морковът 1-2 минути. Слагат се подправките - риган, босилек, мащерка, магданоз, соев сос, чубрица и сминдух, запържват се 5 минути. Слага се и пилешкото месо да се запържи и разбъркваме. Слагаме и оризът да се запържи при непрекъснато бъркане и малко топла водичка. Слагат се 1 ч.л. пикантина и грахът. Идва ред и на червеното вино и се разбърква от време на време да не загори оризът. Слага се вода толкова, колкото е оризът. И отделно се запържват гъбите с масълце сол и черен пипер.
Става много вкусно.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп