Рибни котлети

Рибни котлети Лакомник
Рибни котлети
Време за приготвяне
Приготвяне
45 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1-2 чушки

1/2 люта чушка

70 г галета

2 скилидки чесън

1 кг филе от сьомга

1 яйце

1 с.л. лют сос по желание

1 ч.л. лимонов сок

сол на вкус

Начин на приготвянe

Почистете чушките, нарежете ги пасирайте. Прибавете чесъна, нарязаната риба, сол, лимонов сок и отново пасирайте до еднородна смес. Прибавете галетата, яйцето и оформете 8 котлета, покрийте с фолио и оставете в хладилника за 20 минути. Извадете и ги запържете в загрято олио за 5 минути от всяка страна. Сервирайте със соса. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц