Риба със зеленчукова салца



Приготвяне
40 минути
Порции

8

Начин на приготвянe
Изпържете бекона, докато стане хрупкав. Отцедете го на хартия за печене. В тигана оставете 1 с.л. мазнина. Добавете вътре картофите, лука, морковите и целината. Сотирайте на средно силен огън около 4 минути. Добавете дафиновия лист, бульона и водата. Оставете да заври и намалете огъня, като го оставите да поври около 8 минути. .Добавете царевицата, рибата и 4 ч.ч. от млякото и оставете да заври. В останалата маша мляко добавете брашното и разбъркайте, така че да няма бучки. Добавете в тигана със още сол. Бъркайте внимателно и гответе още около 8 минути, докато заври леко. Сипете в купички и поръсете с бекона.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп