




От хартията за печене се изрязват 8 кръга с диаметър 16-18 см. Рибното филе се измива, подсушава и се нарязва на 4 части. Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци. Чушките се почистват от семената, измиват се и се нарязват на тънки ивички. Копърът се измива, подсушава се и се наситнява. Върху 4 кръга се разпределят филетата. Отгоре върху всяко филе от риба се поставят по 1 кръгче лимон, 1/4 от чушките, лукът и копърът. Подправят се със сол и черен пипер. Напръскват се с вино и се покриват с останалите кръгове хартия. Краищата се затварят плътно. Пликчетата се пренасят в огнеупорна тава. Фурната се загрява на 190 градуса. Рибата в хартия се пече 12-15 минути. Разпределя се в 4 чинии, прави се отгоре кръстообразен разрез, за да излезе парата.
