Пълнозърнеста пица с козе сирене и тиквички



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Замесете тестото, като към брашното прибавете трици, бакпулвер, сол, захар и зехтин. Долейте около половин чаена чаша вода и омесете гладко и еластично тесто.
Нарежете тиквичките на колелца и ги запържете за минута на средно силен огън в зехтин. В същата мазнина запържете гъбите за 2 минути. Разточете тестото и поставете в намаслена тавичка. Печете 5 минути на 200 градуса. Извадете блата и поставете гъбите, доматите, резени моцарела и филийки козе сирене. Поръсете босилек и риган и печете 10-15 минути в предварително загрята на 220 градуса фурна като следите процеса, за да не изгори.
* Може да замените моцарелата с обикновено обезсолено сирене.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп