Пълнени яйца с рибки
Приготвяне
20 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Твърдо сварените яйца се разрязват на две по дължина. Жълтъците се отделят и стриват, прибавят се добре разбитото масло, стритата и обезкостена риба, сол, черен пипер, ситно нарязан магданоз и лимоновият сок. Разбива се добре сместа и с шприц се пълнят белтъчените ладийки. Те се подреждат в чиния и отгоре им се слага аншоа, навита на охлювче.
Още по темата
Смесете сиренето с копър, горчица и лимонова кора и оставете в хладилник за 10 минути. Нарежете сьомгата на ленти, напълнете със сместа всяко парче и завийте на руло....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп