Пълнени свински пържоли с гъби

Пълнени свински пържоли с гъби Лакомник
Пълнени свински пържоли с гъби
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 свински пържоли

1 глава лук, наситнена

400 г гъби, нарязани

2 с.л. корен керевиз, наситнен

120 г масло

1 връзка магданоз, наситнена

1 ч.ч. галета

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Разтопете маслото и сотирайте гъбите, лука и керевиза докато течността изври. Добавете магданоза и галетета и разбъркайте. Оставете да се охлади.

С остър нож направете разрез в пържолите, така че да оформите джоб, който се отваря около сантиметър.

Загрейте фурната на 180 градуса. Напълнете пържолите със зеленчукова смес. Поръсете месото от двете страни със сол и пипер. В тиган с незалепващо покритие запечете леко пържолите от двете страни.

Сложете ги в тавичка и добавете останалата плънка, ако има такава. Добавете 1/4 ч.ч. вода и печете 35 минути или до готовност на месото.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц