Пълнени свински пържоли с гъби



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Разтопете маслото и сотирайте гъбите, лука и керевиза докато течността изври. Добавете магданоза и галетета и разбъркайте. Оставете да се охлади.
С остър нож направете разрез в пържолите, така че да оформите джоб, който се отваря около сантиметър.
Загрейте фурната на 180 градуса. Напълнете пържолите със зеленчукова смес. Поръсете месото от двете страни със сол и пипер. В тиган с незалепващо покритие запечете леко пържолите от двете страни.
Сложете ги в тавичка и добавете останалата плънка, ако има такава. Добавете 1/4 ч.ч. вода и печете 35 минути или до готовност на месото.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп