Пълнени свински гърди
Приготвяне
2 1/2 часа
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Спанакът се сварява в подсолена вода, отцежда се и се пасира. Прибавят се млякото, разбитите белтъци и хлябът, нарязан на малки кубчета. Поръсва се със сол, черен пипер и се оставя 15 мин да престои. Добавят се размекнатото масло и галетата и всичко се разбърква да се получи крем. Свинските гърди се разрязват, така че да се получи джоб и той се пълни с този крем. Зашива се или се стяга с кухненски канап. Слага се в йенска тенджера, полива се с олио и вода, похлупва се и се пече 1,5 часа. Към края на печенето капакът се маха и се допича до зачервяване и да хване коричка.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп