Пълнени печурки

Пълнени печурки Лакомник
Пълнени печурки
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

400 г кашкавал

300 г едри печурки

100 мл кисело мляко

2 скилидки чесън, пасирани

1 яйце

10 г брашно

1 с.л. олио

1 с.л. масло

черен пипер на вкус

магданоз за поръсване

Начин на приготвянe

Загрейте фурната на 200 градуса. Настържете кашкавала на едро с ренде. Почистете гъбите и махнете пънчетата. Смесете млякото с чесъна, яйцето, пипера и кашкавала, като оставите настрана 1/3 от него. Разбъркайте добре и напълнете гъбите от долната им страна с плънката. Сложете на върха по малко масло и наредете гъбите в намазнена с олио тавичка. Отгоре поръсете запазения кашкавал и запечете за 15-20 минути до златисто.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц