Пълнени кюфтенца с топено сирене

Бързо и апетитно предложение за обяд или вечеря


Начин на приготвянe
Лукът се нарязва на ситно, чесънът се пресова, а яйцата се разбиват. Овкусете каймата със сол, чубрица и пипер. Прибавете яйцата, брашното, лукът и чесънът. Разстелете малко от каймата, поставете парче топено сирене, завийте и оформете като кюфтенце. Пържете на умерен огън до златист цвят. Сервирайте с доматен сос или салата.
Още по темата

Към каймата прибавете намокрената сърцевина на хляба, настъргания на ренде лук, двете яйца, подправките и ги разбъркайте добре. Пригответе кюфтета, колкото големи...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп