Пълнен хляб



Приготвяне
30 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Смесете разтопеното масло, зехтин, лук, чесън, дижонска горчица, маково семе и магданоза в купа. Нарежете хляба на кубчета, без да се разрязва до края на долната кора. Сместа от масло, лук и чесън се слага внимателно в тези пукнатини с помощта на малка лъжица и над горната част на хляба. Попълнете тези пукнатини с настъргания кашкавал. Увийте целия хляб с фолио, уплътнете стените и печете в продължение на 15-20 минути на 180 градуса. Извадете от фурната и отстранете фолиото. Връща се обратно и се пече се за още 10 минути, докато кашкавала се запече.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп