Пълнен толстолоб



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Измийте и почистете рибата. Загрейте зехтина и запържете ситно нарязания лук и чесън до златисто. Прибавете рендосания корен от копъра, кората и сока от лимона и запържете за още 2 минути. Добавете ориза, залейте с виното и оставете за около 10 минути, като при необходимост долеете вода. Подправете със сол, черен пипер и кимион. Малко преди да са готови продуктите прибавете 1 връзка ситно нарязан копър и маслини. Оставете още 2-3 минути. Сложете рибата в намаслена форма за печене и я напълнете с плънката. Затворете добре и покрийте с фолио. Запечете в загрята до 180 градуса фурна за 15 минути, махнете фолио и запечете още 5-10 минути. Сервирайте като украсите с парчета лимон и копър.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп