Питки със сирена
Изкусителна закуска без много усилия и време
Приготвяне
50 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Тестото се разделя на топки. Всяка топка се разтегля с ръце в кръг с дебелина около 2 см. Всяка питка се поръсва обилно с кашкавал, пармезан и лук, и в средата се поставя парченце топено сирене. Завиват се добре да не изпадне плънката. Подреждат в тавата на фурната която предварително е намаслена и се пекат в загрята за 180С градуса фурна до златист загар в по-долната част на фурната. Малко преди да ги извадите поръсете с кашкавал и запечете за още 5 минути.
Още по темата
Нарежете праза на ситно и го запържете в малко олио. Яйцата разбийте и добавете киселото мляко, натрошеното сирене, настъргания кашкавал и нарязано топеното сирене....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп