
Апетитни пълнени хлебчета за закуска или хапване през целия ден




Смесете топлата вода със захарта и маята и оставете да престоят за 15 минути. Отделно смесете брашното, разбийте яйцето, маслото, сол и разбъркайте добре със сместа от маята и замесете тесто. При необходимост добавете допълнително брашно, за да се получи еластично брашно. Покрийте и оставете да втаса на топло място за да увеличи двойно обема си.
Нарежете месото на ситно, добавете чесъна, джинджифила, олио, меда, соевия сос, виното, черен пипер, сол, сусамовото масло и останалите подправки. Разбъркайте добре и оставете да се маринова за час. Загрейте малко олио и запържете за 5 минути до готовност. Отнемете от огъня, прибавете зеления лук и разбъркайте.
Загрейте фурната до 175 градуса. Разделете тестото на 12 равни части, от всяка оформете топче, разточете и в средата сложете от плънката с месото. Покрийте добре, намажете с масло и запечете до готовност.
