Пилешкото филе се нарязва на дълги ивици, които се начукват съвсем леко, за да се изтънят, и се овкусяват със сол, черен пипер, малко соев сос. Приготвя се плънка, като се задушава лукът с гъбите, подправят се със сол, черен пипер и чубрица. Като се свалят от котлона, се добавят и киселите краставички, нарязани на кубчета. Оставя се да изстине. През това време си намасляваме с разтопено масло и поръсваме с галета подходяща форма (аз съм използвала продълговата форма за кекс). Започваме да обличаме формата от вътрешна страна с парчетата филе, като гледаме да ни остане и за капаче отгоре. Изсипваме плънката, а отгоре върху нея слагаме нарязаното топено сирене и закриваме с филето. Намазваме с масло, поръсваме с галета и печем в загрята фурна около 15-20 минутки. След което поръсваме с кашкавал и допичаме само отгоре. При сервирането режем като руло. Поднасяме с подходяща гарнитура.
Добър апетит! Надявам се рецептата да ви допадне!